lørdag 5. september 2009

Lagunevandring

Oioioi, det er fredag allerede.. Denne uka her har gått ekstremt fort, og det føles som om det var søndag igår.

Hmm, hva har skjedd idag?
idag er det egentlig ikke så mye som har skjedd før på ettermiddagen. Etter lunsj var det husmøte, dvs korridor/rom inspeksjon hvor korridorlærer sjekker at rommene er ryddige osv. Det er egentlig null problem, fordi i korridoren vår er det ikke strengt i det hele tatt. Tror andre har det verre.

Etter middag dro jeg og en gjeng andre på Lagunen storsenter.. og det er jammen meg stort også :D Jeg klikka litt mentalt i og med at jeg ikke har vært på et kjøpesenter på hele 2,5 uke :O Men jeg blir jo som nevnt tidligere trekt imot alle salgskilt så jeg brukte ikke mye penger altså.. Det var Fretex der også, og det liker jeg altså!

Mens vi vandra rundt på Lagunen så jeg plutselig en butikk med et oransje skilt hvor det sto PLAYCOM. og tror du ikke det var samme butikk som www.play.com (ganske logisk sånn egentlig), min nesten-yndlingsbutikk på nettet? :D Meen, akkurat da orket jeg ikke gå innom siden jeg hadde så mange andre poser og dra på. også skal jeg trossalt bo her i nesten 9 måneder... så da har jeg nok mang en mulighet til å sulle innpå der senere :)

Det endte med at jeg og Katrine (hu jeg sulla rundt med på Lagunen) ble der i 5 timer før vi ble henta av mora hennes.. hu er nemlig fra Bergen skjønner du. Siden vi hadde gått glipp av kveldsmaten tilbringte vi resten av kvelden nede på elevkjøkkenet og lagde oss Paella. Nammenam.

1 kommentar:

Anna sa...

duuu, sorrysorry altså! Men jeg skal sende deg lønnsslippen i morra, jeg er sååå treg!