søndag 23. august 2009

Da var det tid for...... folkehøgskole :D

Ja, da var dagen kommet. skumle greier egentlig, men så langt har jeg faktisk overlevd ganske bra. Igår dro jeg til Bergen, og etter litt sightseeing og greier underveis, endte jeg, mamma og pappa opp i Bergen, nærmere bestemt Nesttun der vi skulle overnatte hos noen vi kjenner. Sånn ca akkurat da vi kom fram begynte det å regne.. men du vet, Bergen ;)

En stavkirke vi tok en titt på underveis
Jeg la meg forhåndsvis ganske tidlig (i forhold til når jeg vanligvis legger meg), siden jeg var helt dau etter ca 9 timer i bil. Idag var det frokost ganske sent, før vi kjørte ut mot Milde der Fana Folkehøgskule befinner seg.

Det hele begynte med at folk sakte men sikkert dukket opp, og at de som ville, kunne spise litt med venner og familie, og evnt pakke ut ordentlig oppe på rommene sine. Dette gjorde da jeg, og rommene er ganske så store. Jeg legger ut bilder senere.
Dagen har forsåvidt vært ganske så interessant, har hilst på antageligvis rundt halvparten av de 96 elevene som skal gå her sammen med meg. Bare synd jeg er litt dårlig på å huske navn, så akkurat nå er det kun en brøkdel av de navnene jeg faktisk husker. menmen, det går seg nok til. Folka her virker ihvertfall utrolig koselige og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med de!

Klokka 17.00 skulle alle møtes i gymsalen til tale fra rektor og allsang til "Eg ve te Bergen", før alle elevene fikk utlevert en tråd i forskjellige farger, sånn at vi skulle finne de med samme tråd som oss å spise middag på samme bord som de. Spenstig!

Til kveldsamlinga med dessert og eventyrlesing fra selveste rektor, skulle vi også opp, én og én foran heile gjengen med elever og lærere, presentere oss selv, for så å putte en liten klistremerkelapp med navnet vårt opp på det kjente og kjære Norgeskartet (eller verdenskartet hvis det var nødvendig) helt ettersom hvor vi bodde. Nå sitter jeg på rommet og spiser litt deilig Pringles, og vurderer snart å legge meg... Imorra er det tidlig opp og stå, med sangboka i nævan ;)

2 kommentarer:

Sigrid sa...

Sv: Det gjør du ikke!

Anna sa...

Så godt å høre at du har det braa!