onsdag 22. juli 2009

random babling

Endelig en regnfri dag. Trodde jeg. Det var ihvertfall helt til jeg sprada lykkelig ut fra jobben, og i full marsj mot scootern min at jeg hadde den tanken. Plutselig begynner det å bli vått på bakken, og jeg blir skikkelig sur. Det blir nemlig ikke bare bløtt på bakken, men også jeg blir ganske så blaut.. (logisk nok hæ?). Vel, jeg scootra da så fort jeg kunne hjem igjen, og tror du det ikke slutter å regne like etter at jeg går inn døra hjemme...? Hvorfor føler jeg at det her skjer veldig ofte med meg?

Vel, idag tidlig bråvåkna jeg 5.25. Lyset sto på, dataen sto på og jeg hadde et bokmerke på magen. Boka jeg hadde lest hadde på mystisk vis kommet seg opp på pulten min, men da som sagt uten bokmerket sitt. Jeg følte meg skikkelig groggy og jeg hadde med andre ord sovna mens jeg lå og leste i går kveld. Hvordan jeg greide å sove i så mange timer med en spotlight rett i trynet lurer jeg nå litt på da men... Men det tyder da ihvertfall på at jeg var veldig trøtt x)

Nå om dagen føler jeg meg fryktelig usosial. Og jeg kan ikke si jeg helt liker det, men samtidig så går dagene så utrolig fort at jeg vetikkehva. Det er liksom på jobb, hjem fra jobb for så å gjøre gud-vet-hva, og så blir det plutselig sent og jeg sovner. Sånn går dagene mine, og jeg gleder meg til det er over. Jeg er lei av å jobbe, men nå har jeg heldigvis snart bare to uker igjen... da på en annen jobb som jeg overhodet ikke er noe fascinert av, så det blir sikkert like ille som om det skulle vært lenger.. meeen, pengerpengerpenger er hovedfokuset mitt rett og slett :D

3 kommentarer:

agnethe sa...

ja, den var ganske god faktisk :D

Lise sa...

se, men ikke skrik for høyt!!!

http://www.dlisted.com/node/33021

lise sa...

gresskar = gresselig. Skjønner?