søndag 6. desember 2009

oppsummering av Desember

Desember har vært en trivelig måned her på Fana.

Alle har fått hver sin nissevenn. Det går ut på at alle (inkludert lærerne) trakk en lapp hvor det sto et navn på enten en elev eller lærer, og at man da skal f.eks gi små gaver til den personen utover desember, uten å avsløre at man at nissen. Ganske så koselig egentlig, og it made my day en dag da jeg fikk en koselig lapp og en sjokolade via en budbringer til frokost.
Ikveld derimot skal nissene og nissevennene avsløres, da alle har lagd/kjøpt en gave til nissevennen sin og som skal deles ut av nissen. For ikveld er det nemlig julefest med ribbe og pølse og diverse snasne saker så det blir kos.

For 2 uker siden hadde italialinja seminar. Dvs vi hadde lagd poster hvor resten av elevene gikk rundt på og en av de var maskelaging, da masker i Venezia er ganske så fancy. Den posten satt da jeg på og det var ganske så trivelig egentlig.

På kvelden samme dag var det elevkveld med sjørøvertema, og jeg endte opp med å se ut som en sjørøverhore. Og pirater som vi var spiste vi henda og gikk på skattejakt. Vi fikk tilogmed øl.. alkoholfri sådan... men alikevel :)

Akkurat nå er det vel egentlig all about pakking, selvom jeg bare sitter og ser på kofferten atm. spasmisk.

1 kommentar:

Camilla sa...

Jaaa :(( Han ble litt for tørr stakkars.