mandag 5. oktober 2009

vææææh

Da var det mandag og endel har skjedd siden jeg kom meg hjem på fredag. Som jeg nevnte ble det bare mer og mer øde på skolen, så da var det vel egentlig bare like greit å dra hjem. Ikke at det var mulig å være der i høstferien uansett men alikevel.

På lørdag ble det shoppingtur i Oslo sammen med Sigrid, hvor jeg forresten greide å bruke en del penger, før vi kom oss videre til Ida, Camilla og Agnethe på Ryen der det var innflyttingsfest. Det var koselig :)

Desverre måtte jeg ta et tidlig tog hjem igjen, da jeg skulle i familiemiddag. Typisk dagen derpå altså. Meeen, det var blå himmel i Oslo :D det er lenge siden jeg har sett helt blå himmel x) Så da vet du det ;P

og vet dere hva? gjett hvem som nå kan kjøre i en bil HEEEELT alene? :D Jeg kjørte opp idag, og jammen meg greide jeg ikke å bestå også! Men da var den byrden gått av mine skuldre :D

Så nå blir det full trallings på min kjære EL-gitar, som jeg ikke har sett på veldig lenge!

Jeg har forresten hatt Queen - Don't Stop Me Now på hjernen i ca 2 uker nå, og det begynner å bli passe irriterende selvom sangen er spenstig. Men tiltross for det slenger jeg den med på dette innlegget.


Ellers har jeg litt abstinenser av å ikke være sosial hele tida. Men det går seg nok til iløpet av uka. me får sjå ;)

3 kommentarer: