onsdag 15. juli 2009

Jeg er håpløs på titler

Idag mens jeg satt ute på terrassen og leste gikk det forbi noen småfolk i 9-10års alderen nedenfor og nedi bakken forbi huset, og ledern i gjengen hadde en stor trang til å fortelle venna sine om den nye filmen han hadde sett; nemlig Istid 3. Det hadde jo ikke de noe imot tydeligvis, mens jeg derimot, som satt og leste og greier, ble etterhvert ganske irritert da han fortalte i det vide og det brede, og passa selvfølgelig på å få med hver eneste detalj. Etter at han endelig var ferdig, var jeg egentlig ganske glad for at jeg har sett filmen, hvis ikke føler jeg at det ikke hadde vært noe vits, i og med at jeg nå vet handlingsreferatet ut og inn takket være den lille dudemannen. Spennende hva som skjer på disse kanter av Hamar rett og slett...

Idag på jobben var det en fyr som kommenterte hvor "voksent" pålegg jeg hadde på brødskiva mi. Jeg skjønte ikke helt hva han mente med det egentlig, da jeg egentlig bare gikk forbi han maulende på litt Ritz kjeks med brie.

Apropos pålegg. Etter å ha jobba i 3 uker, med samme lunsj på stedet hver dag, har jeg egentlig fått nye påleggvaner. Jeg har funnet ut at sylteagurk er helt nydelig på leverpostei (det fant jeg ut en annen gang også, men jeg tror det tar litt lenger tid enn engangsprøving for å finne ut hvor nydelig det er), og de siste dagene har jeg blitt skikkelig glad i cottage cheese. nammenam x 2 :)

åjooo, igår fikk jeg kort fra folkehøgskolen jeg skal gå på :D og ikke bare fra skolen, men fra min fremtidlige italienske lærer. Det var utrolig koselig synes jeg.. Idag er det forresten bare 38 dager til jeg flytter stumpen min vestover :O det er litt småskummelt å tenke på...

2 kommentarer:

Benedicte sa...

Heei Marit!!! Så gøy at du leser bloggen min! Jeg er stadig innom din også!

Tja, være au pair for Benedicte Adrian.. Først tenkte jeg at "wow, jeg MÅ ta dem!", men opplegget var skikkelig dårlig; mye jobbing, de visste ikke om noe ordentlig franskkurs og barna snakker jo også norsk, så familien jeg har valgt er nok bedre allikevel!

God sommer! (Nå kom jeg til å tenke på da vi rullet rundt i gresset hos Johanne! Ordentlig festlig det der!)

Lise sa...

fytte grisen for noen drittunger!