mandag 6. juli 2009

Grønt er godt

Det er en ting å føle seg ekstremt usunn når man vandrer rundt i butikken og grabber med seg varer, men en annen ting er å føle seg skikkelig sunn. Etter min handletur idag tror jeg nesten at jeg ville foretrukket å være usunn.

Jeg har som tidligere nevnt blitt hekta på frukt og grønnsaker i det siste, og jeg vil faktisk gå så langt å si at jeg så å si har vært vegetarianer den siste uka (hvis man ser bort ifra noen skiver kalkunskinke jeg hadde i salaten min, og litt leverpostei), og så langt trives jeg veldig med det. (men det betyr ikke at jeg forblir vegetarianer, det kommer rett og slett aldri til å skje. Jeg er for glad i leverpostei og kyllingkjøtt til det sjøh ;))

Altså, min butikkferd idag, gikk til den nærmeste Kiwi-butikken, hvor jeg rett og slett gikk amok rundt i frukt og grønt avdelinga. Jeg handla sunne saker for tilsammen 200kroner, og duden både foran og bak meg i kassa bar på Cola, potetgull og Grandiosa.. Greit nok det, men de glodde en del også.. Ikke direkte på meg, men de så nesten sjokka ut ned på min tunge grønne handlekurv. Så jeg tror jeg nesten hadde følt meg litt bedre hvis jeg i det minste hadde hatt en sjokolade sammen med det andre oppi kurven :p

Uansett, du kan tro jeg koser meg nå med alle de funky fruktene :D

1 kommentar:

Anna sa...

Hehehe, du virker helt gal når det kommer til de derre frukt- og grønnsaksinnkjøpene dine altså!