mandag 29. juni 2009

Det er tropesommer i Hamar.. I omtrent hele Norge tror jeg egentlig. Det er lenge siden sist, og sist jeg tok en titt på gradestokken var det 33 grader ute. Har du noen gang prøvd å jogge i 33 grader? det er ikke noe jeg vil anbefale... ikke bruk helt svarte klær heller forresten... :p man blir rett og slett utslitt før man har begynt... Jeg som trodde sola hadde gjemt seg bak en sky da jeg dro litt tidligere på joggetur enn vanlig jeg.. Har nemlig funnet ut at det er lurt å vente til sola faktisk har gått ned, men jeg var visst litt mer utålmodig idag.. ville egentlig bare få det overstått :)

Men, nå har kvelden kommet for meg, jeg som er så heldig å må opp tidlig imorra for å dra på jobb... Jeg rett og slett HATER det.. Det her blir den stussligste sommerferien jeg noe gang har hatt.. Skal selvfølgelig ha det gøy med venner, men bortsett fra det skjer det ingenting.. også må jeg opp tidlig nesten hver ENESTE dag.. :(


men som sagt, nå skal jeg legge meg.. har allerede slått meg ned i sofaen min, tenke det er bedre og luftigere der enn oppe i "loftsenga" mi.. våkna nemlig oppi der klokka 4 i natt og kjente at dyna hadde blitt litt for nærgående med tanke på at man blir klam og greier.. ufræsht.

så nattinatt :)

2 kommentarer:

Lise sa...

Bare det å se de arktiske apene får meg til å gurgle!

Anna sa...

Marit, du er så sprek du!
Jeg misunner deg!