tirsdag 2. desember 2008

Nå har jeg akkurat vært og trena.. og vet du hva? jeg sykla :o. (og nå er det veldig mye snø ute, sånn til informasjon) Vel, det vil si meg halvveis oppe på sykkern, med ett ben i bakken. Det var skikkelig humpende, men jeg kom meg da fortere til treninga. Rett utenfor huset mitt er det en lang bakke og den var som den pleier å være om vinteren, stappfull av småunger med kjelker. Det fikk meg til å tenke på hvor bekymringsfritt det var å være barn. Egentlig så savner jeg den tiden. Selvom jeg ikke bekymrer meg alt for mye nå, så er det alltid noe som jeg bekymrer meg for å bekymre meg for hvis du skjønner hva jeg mener? så det vil jo egentlig si at jeg faktisk bekymrer meg ganske mye. Men uansett, mer bekymringer nå da, enn da jeg var en liten bolle som ikke hadde annet å gjøre enn å leke, spise og tømme tarmene. Altså, litt som en sau egentlig :)

Lurer på hvordan det hadde vært hvis jeg hadde vært en av de småtassene i bakken der idag. Hadde sikkert vræla rundt og hatt det gøy, for så å komme inn i varmen igjen, ut av bobledressen og rett til enten legobøtta (jeg var litt fan av lego jeg:)) eller bort til en av de mange bamsene mine.. Jeg lurer nesten litt på hvordan tida egentlig gikk på den tida? var det virkelig så morsomt at tida gikk fort når jeg satt ved barbiehuset mitt?

Men, nå sitter jeg da ihvertfall her, med bekymringer; ingen spesielle, men bare sånn generelt. Jeg koser meg med litt te og et knekkebrød med heta kräftstjartar (sterk krepsesalat på norsk ;)) og har utrolig lyst til å se på en film, når jeg egentlig burde gjøre litt religion. Men det kommer antageligvis ikke til å skje, for imorra har jeg nemlig fri :D så min unnskyldning her i all offentlighet er at det kan jeg gjøre imorra. Blir det gjort da? kan jo alltids håpe på det for min egen del, men vi får se :)

Jeg slutter der jeg tror jeg..

men en liten trall da selvfølgelig ;)


Les Misérables - Castle On A Cloud
Den sangen her er nydelig, og det samme er musikalen :]

1 kommentar:

agnethe sa...

Hehe, jeg lo litt av det innlegget der!