onsdag 19. november 2008

og plutselig ble bakken hvit..

Nå har jeg overlevd en hel dag med nynorsk og det var ikke gøy. Jeg satt der ved vinduet, prøvde så godt jeg kunne å skrive litt nynorsk, og plutselig begynte det å snø. Jeg satt da der i min egen lille verden og tralla inni meg til musikk mens jeg merka at snøfnuggene bare ble større og større.. Fascinerende hæ?

uansett, jeg brukte det som en distrasjon til å ikke gjøre nynorsk, men etter at bittelitt kreativitet oppe i hodet mitt hadde kommet inn på dataen via tastaturet ringte jammen meg brannalarmen også. En fin liten pause det, før jeg endelig fikk dratt halv 12, for da hadde jeg nemlig time hos tannlegen.

Så til tannlegen jeg gikk. Etter å ha pussa tenna både lenge og mye, satt jeg i et venterom sammen med en raring, før jeg etterhvert ble ropt opp. Jeg er en av de som ikke liker tannleger, men samtidig ikke har de største problemene med å være der. Men det kommer jo selvfølgelig an på hva tannlegen holder på med inne i munnen min. Hadde ikke likt å gjenoppleve da jeg fikk en spiss ting langt nedi drøvern igjen altså x)

Men, poenget var: jeg har null hull, og som situasjonen er nå trenger jeg forhåpentligvis ikke å trekke visdomstennene mine... ihvertfall ikke nå. Så da ble jeg glad og gikk lykkelig hjem igjen.

Men da tror jeg at jeg avslutter med en liten truddelutt!
Kings of Leon - Revelry


Kings of Leon er og blir geniale! :D

4 kommentarer:

Vebjørn sa...

Det blir nok det nye albumet og om det er alt du har tenkt å høyre på ;-p

Vebjørn sa...

Eg såg ikkje at du hadde posta to før eg gikk tilbake ;-p

Du har jo hatt mykje? Koss det går med spansk og fransk då? :-)

Vebjørn sa...

Hehe, eg er heldigvis ferdig med spansk til sommaren ;-D

Vebjørn sa...

Eg likar ikkje spansk fordi heile klassen vår er ræva i det, kunne sikkert vert kjekt om vi var litt bedre ;: Ja, gå andre :-)