mandag 11. august 2008

Sånn generelt skjer det lite

Idag er jeg litt trist. Men også ganske glad for at jeg ikke skal jobbe mer :D
Men jeg liker ikke helt tristheten min heller, fordi den kom fordi at på en eller annen måte ble et par av solbrilla mine ødelagt :( Og ikke hvilket som helst av de heller, men et par jeg kjøpte i Kroatia.. Plutselig bare spratt den ene glasset ut, og da hadde den kanten rundt også knekt gitt... menmen, sånn kan det gå.

De var høyt elsket! HAHA :D

Ellers idag dro jeg en tur til byen med Sigridmor. Greide å tråkke i en drit underveis noe som ble merket på lukta... :/ Men borte ble det før jeg begynte å vandre sånn helt rundt i offentligheten :P Ellers så greide jeg nok en gang å kjøpe noe jeg sikkert egentlig ikke trenger, men som jeg kjøpte takket være det flotte sommersalget :D Så der har du meg; bruker masse penger på ting når det er salg.

Etterhvert havna vi på Alle Tiders der vi drakk en helt nydelig kopp med kaffe, sammen med Marielle og Ingvild. Traff på de og greier, så det var jo ganske så kauslækt :)

Nå har jeg akkurat stappa i meg Toro Spansk kyllinggryte, som jeg liker ganske så godt. Resten av flokken, det vil si broren min og pappa, spiste ekle fiskekaker så da ble Toro redningen :P

Ellers skjer det fint lite. Været er trist, og jeg merker at jeg har lyst til å se på en film... hehe. Har akkurat vræla høyt til en festlig sang.. Som jeg forresten legger til som musikkvideo under her nå... Så da avslutter jeg med den ;)

Black Kids - I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You
Enjoy =)

1 kommentar:

agnethe sa...

Åh, den sangen er kul, og de er veldig festlige live!