tirsdag 25. august 2009

Piacere, Io mi chiamo Marit.

Idag har jeg lært mine første italienske setninger og også sett regnet pøse ned utenfor vinduet til rommet mitt. Det er nemlig første gang siden jeg flytta inn her, bortsett fra da det regna her om natta. Men da sov jo jeg så søtt så søtt og så selvfølgelig ikke regnet plaske ned.

Skal vi se, hva har skjedd? Igår var bokbussen her, og for de som ikke vet hva det er fornoe kan jeg jo ta en liten beskrivelse av det. Det er nemlig et bibliotek, rullende på fire hjul som kjører rundt i Bergen, alt ettersom hvor den er "bestilt". Den kommer til å komme hit annenhver mandag, så heldig som jeg er kan jeg få låne bøker så og si på døra hver gang.

Nå har jeg akkurat vært i peisestua en tur og spilt litt brettspill. Alltid koselige det vettu, og jeg synes det er utrolig festlig at nesten alle har forskjellige dialekter her. Helt nydelig rett og slett!

I og med at denne uka er innrykksuka har det ikke skjedd så altfor mye her enda, men jeg gleder meg til vi kommer ordentlig i gang med både valgfag og linjefag. Det blir skøj! :D


Ellers får alle fortsatt ha en fortreffelig, ehh, tirsdag ikke sant? Har nesten kommet ut av dagene allerede jeg... uansett, TOODLES!

3 kommentarer:

Sigrid sa...

Sv: Den er skikkelig bra!! Jeg anbefaler deg å se den :)

Anna sa...

Åh, tusen takk! Jeg gleder meg virkelig til jeg kan bruke den!

Lise sa...

1822.23.79632 det er nummeret. Håper faen meg det er det riktige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!