fredag 10. april 2009

London del 2: Musikal :D

Mens jeg og Lise først var i London følte vi for å gå på en musikal. Jeg elsker musikaler, og har vært på det hvert gang jeg har vært i London, så jeg følte nesten jeg måtte det denne gangen også. Vi hadde ikke blitt enig om noen før vi dro, så vi hadde tenkt til å bare være litt spontane der og da. Men så var det jo sånn at vi ble kjent med to amerikanske jenter, og de anbefalte oss en musikal kalt Spring Awakening. Hu ene hadde nemlig sett den på Broadway i New York og syntes den var bra, og de skulle også på den i London. Så da endte det opp med at vi dro på den også.

Det er en rockemusikal som handler om en gjeng med ungdommer som blir oppdratt av foreldrene og skolen gjennom veldig religiøs tro og undertrykkelse av foreldrene. De liker ikke at de vet så lite, og at foreldrene ikke vil fortelle dem ting, som f.eks hvordan barn blir til osv.

Det skjer utrolig mye mer, og du kan lese mer her.

Det er ihvertfall en utrolig bra musikal, og jeg og Lise satt på andre rad og hadde kjempebra plasser. Det gjorde det ikke verre at to av hovedrollene var ganske så snasne å se på også ;)

4 kommentarer:

Lise sa...

fancy bilde på "forsiden"

Marit sa...

takktakk :)

Camilla sa...

Heldiggriser!
Digger den nye headeren :D

Lise sa...

Å, jeg dret på draget. Nå vet jeg iallefall at det heter header :S