torsdag 19. mars 2009

Jeg greier ikke engang å passe på en brøddeig

Jo altså, mens mamma og pappa var ute på spasertur, fikk jeg ett oppdrag, og det var å passe på brøddeigen til pappa. Greit nok det, bestemte meg da for å sjekke den etter tjue minutter, og da sto alt ganske bra til. Altså ingen oversvømmelse i hevinga. Jeg knivstakk den litt, bare for å roe den ned litt i hevinga, før jeg stakk ned på rommet mitt igjen. Maks ti minutter etterpå tok jeg en tur opp på kjøkkenet igjen, bare for å sjekke om alt sto like bra til.

Da var det full oversvømmelse i bollen og jeg måtte ty til drastiske tiltak. Jeg endte da opp med å stå der med forskjærskniven og stikke deigen både en og ti ganger, og følte meg ganske grotesk der og da. Deigen ga heldigvis fra seg noe små poff før den begynte å synke. Når den endelig hadde funnet sin plass nedi bollen igjen, så det rett og slett ut som en innskrumpa sak med litt småuttytninger. Deilig.

Jaja, man skal møte mye rart i hverdagen altså...

Jeg skulle ha tatt et bilde av oversvømmelsen, men akkurat der og da var jeg mer opptatt og få stappa deigen tilbake til sin riktige plass ;p

1 kommentar:

Ragnhild Regnbue sa...

Haha, jeg ser det for meg! Og selvfølgelig med musikken fra Dusjscenen i Psycho spillende i bakgrunnen!