onsdag 28. januar 2009

Igår da jeg var og trente kjøpte jeg meg en snasen energidrikk med eplesmak :)


Den så sånn ut, og var veldig forfriskende!
Idag har jeg hatt fri og egentlig ikke gjort noen ting. Dro på maxi en tur der målet mitt var å kjøpe 2 gaver; en til ei venninne i USA og en til pappa som har bursdag imorra. Endte opp med å kjøpe en + en liten haug til meg selv. Huff, jeg må virkelig begynne å motstå salg.
Dette endte jeg da opp med:


Ble en del oransje ting der altså, men oransje er jo en forfriskende farge.
Imorra er det torsdag, og for å være helt ærlig så gruer jeg meg nesten litt. Rett og slett fordi det er torsdag, og jeg hater torsdager. It's as simple as that :p

Jeg endte også opp med å se en film igår.. helt til jeg sovna og det viste seg at jeg hadde gått glipp av en time. Så da starta jeg like godt på begynnelsen igjen idag :)


Filmen heter As Good As it Gets med selveste Jack Nicholson i hovedrollen, som er og blir et geni når det kommer til skuespill. Filmen var bra, og han så like gal ut som han pleier å gjøre, bortsett fra at dette var en drama komedie med litt love ;)

1 kommentar:

Anna sa...

I det siste når jeg har vært på salg har jeg begynt å tenke og spørre meg selv om jeg hadde kjøpt klærne om de IKKE var på salg :P Ingen dårlig idé.

Og den filmen der er virkelig sjarmerende :)