lørdag 26. april 2008

Montering av CDskap :)

Idag har jeg vært med Silje på maxi (altså kjøpesenteret her på Hamar). Der skjedde det ikke så mye utenom det vanlige, men jeg greide da å ende opp med å kjøpe nok et par solbriller :)


Istad hjalp jeg faren min med å lage middag, for han har nemlig funnet en oppskrift på ett eller annet libanesisk han hadde så lyst til å prøve ut.. Ganske interessante ingredienser og greier, så det kan jo bli spennende å smake på.

og nå har jeg akkurat greid og montert andre delen av cd-skapet mitt.. Altså, det er to deler, og nå har den ene blitt full, så da må jeg ta i bruk den andre.. For idag fikk jeg også forresten tre nye cder jeg hadde bestilt i posten :) I postklassa lå også Jimi Hendrix t-skjorta jeg fikk til bursdagen min også, men som ikke ble bestilt før for en uke siden :D tusen takk t-skjorta Marielle, Andrea og Bjørg :D
Her er det: den andre delen av skapet mitt.. og i bakgrunnen ser du forsåvidt den første delen som er temmelig stappa. Og der har du forresten også de tre cdene som falt ned i postkassa mi idag :)

2 kommentarer:

Åsne sa...

neiii så kule skap!

Marit sa...

hehe, takktakk :) Ikea vettu :P